Sonnur Yalnızoğlu İlkokulu

Vizyon: Yeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak. Çağdaş değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle Türkiye´nin, daha sonra hızlı bir bütünleşme süreci içinde bulunduğumuz Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır. Eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak, dünya standartları´nda bir okul ortamı yaratmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak.

Misyon: Öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının, doğru konuşma ve yazmaya dayalı bir Türkçe´nin kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam yaratmak hedefindeyiz. Türk kültürü ve değerleri çerçevesinde bunu gerçekleştirirken eğitim öğretim ortamımızda, öğrencilerimize sunacağımız her yeniliği titizlikle inceleyip araştıran, yeniliklere açık, tutarlı bir okul olmak amacındayız.

Başarılar: Eğitimde İyi Örnekler (2015) Beyaz Bayrak Projesi (2016) Badmington İl Üçüncülüğü (2017) İstiklal Marşı Birinciliği (2023)

Saatler: SABAH Giriş Saati 08:00 - Çıkış saati 12:50 ÖĞLEN Giriş Saati 13:30 - Çıkış saati 18:20
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: EsmerTur Turizm / Yetkili: Mehmet Barlık / İletişim: 530 146 35 91
Sportif Etkinlikler: Satranç, Basketbol, Badmington, Futbol gibi sporlar okulumuzda yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eko Okullar Projesi Beyaz Bayrak Projesi Eğitimde İyi Örnekler Projesi Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi Misafirim Öğretmenim Projesi eTwınnıng projesi

WEB - https://sonnuryalnizogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mh. Müfredat Sk. No.18 Kıraç / Esenyurt / İSTANBUL